
שמים כחולים בוהקים, פרחי בר יפים ואחר צהריים נעים בבית; ימי הקיץ הם הכל יצירה של זיכרונות. עם כל מה שמופיע ברשת בעידן הדיגיטלי הזה, זה נדיר כל כך ופינוק שיש צילומים פיזיים שמזכירים לך את הרגעים המועדפים עליך. בקיץ הזה אני כל כך שמח שיש לי את מצלמת המיני אינסטקס שלי ליידי ליצור את זה! בין אם זה בבית או בדרכים, כשהיא משולבת עם מצלמת ה- Fujifilm X-A7 שלי, מבחינתי זה השילוב המושלם ללכידת זיכרונות.

האינסטקס מיני לינק (Instax mini Link )היא מדפסת עם סרט ,Instax ניידת המאפשרת למשתמשים לא רק לערוך תמונות, ליצור קולאז'ים ועוד, אלא גם מאפשרת להדפיס ישירות ממצלמות Fujifilm מסוימות. קל ליצור את החיבור האלחוטי באמצעות חיבור ה- Bluetooth המובנה של המצלמה ויש פונקציית הדפסה הנגישה בקלות בעת הפעלת הצפייה בתמונות שלך.
השתמשתי במדפסת - instax mini Link המחוברת למצלמה האהובה עלי ביותר, ה- X-A7, ואני אוהב את האפקט של תמונות איכותיות מדהימות המודפסות במקום לנגד עיניי. אני אוהב את החופש לבחור אילו תמונות להדפיס מכיוון שאני יכול להבטיח כי שום סרט לא יתבזבז על תמונות שאולי לא יצאו כמו שאני רוצה. זו דרך כל כך קלה אך יעילה לעקוב אחר מקומות יפים וזיכרונות לבביים, או לתת לחברים שאיתם אני מבלה יחד את היום , כמזכרת.

למי שנהנה מקצת ניסויים, אפליקציית ה- mini Link חופשית להורדה בסמארטפון שלך ויש לה כמה פונקציות נוספות ומהנות המאפשרות למשתמש לערוך את הצילומים שלך וליצור קולאז'ים לפני ההדפסה. בדומה לקישור ל- X-A7 שלי, האפליקציה מזוהה אוטומטית על ידי הטלפון שלי ואחרי שמחברים אותה פעם אחת, קל לסנכרן אותה לכל התמונות העתידיות.
בעזרת האפליקציה אתה יכול לתפעל את התמונה שלך עם אפשרויות רבות לפני שתבחר להדפיס. החל מעריכת הבהירות, הרוויה והניגודיות של התצלום ועד להחלת אחד מהמסננים המוגדרים מראש (מונוכרום, ספיה ואוטומטי), אפליקציית ה- mini Link פשוטה וידידותית למשתמש, ותמונותיך מודפסות בסגנון משלך. טיפ חשוב: השתמשו באפליקציית Fujifilm Remote app כדי לייבא תחילה את התמונות שלכם מהמצלמה שלכם לסמארטפון ואז ליצור!

הפיצ'ר האהוב עלי ביותר הוא פונקציית הקולאז 'המאפשרת להדפיס יותר מתמונה אחת על גבי סרט Instax יחיד. זו הפונקציה המושלמת של "סגנון תא צילום" המאפשרת לי לזכור מערך תנועות או ביטויים של היום, שבמקרה הזה הם של החתלתול שלי מוצ'י ורגשותיו הבוחנים אותי.
פונקציה נוספת שממש נהנתי ממנה היא פונקציית ההדפסה המפוצלת המאפשרת לי להדפיס תמונה אחת על פני מספר הדפסי אינסטקס כדי ליצור קולאז' יפהפה בסגנון אלבום. אני אוהב את הדרך שבה התמונה יכולה לזרום דרך מספר הדפסים ולסיים כתמונה אחת שלמה. זה משהו קצת שונה וסתם דרך מדהימה להדפיס ולהציג את התמונות שלך על הקיר.

בסופו של יום, אין דבר טוב יותר מלהזכיר את הזיכרונות שלך בהדפסה פיזית כדי לעמוד בשנים ואני כל כך מתרגש שיש לי דרך כל כך קלה לוודא שאני עוקב אחר התמונות האהובות עלי באמצעות ה- Instax mini Link שלי. ו- X-A7.
התמונות והפוסט צולמו ונכתבו על ידי Steph YT
Comentarios